Thursday, February 25, 2010

Perbezaan Gred “A” dan 1st Grade

Perbezaan Gred “A” dan 1st Grade

 
• 1st GRED – KETAHANAN BAU LEBIH KURANG 5-6 JAM TAPI KEKADANG TU ADA GAK YANG LEBIH DARIPADA TU, KEKADANG TENGOK JENIS PERFUME JUGAK.PERFUME NI SUPPLIER CAKAP DATANG DARI INDONESIA.

 
• GRED “A” –KUALITI BOTOL AND KETAHANAN BAU DIA MEMANG 98% SAMA MACAM ORIGINAL.BOLEH TAHAN LAMA .PERFUME NI SUPPLIER CAKAP DATANG DARI DUBAI.

 
• ADA SESETENGAH GRED “A” FIRST2 SPRAY BAU DIA TAK BEST TUNGGU DALAM 2 MINIT BARU BAU SEMULA..HMMM BARU REAL BAU DIA KUAR.

 
Tips

 
Untuk bagi perfumes anda agar tahan lebih lama lagi cuba sebelum anda gunakan atau belum dibuka lagi simpan perfume anda dalam peti asi selama 1 hari atau 2 hari dan baru pakai cubalah..

• Untuk perfume immi ni kena sembur dibaju agar wangian lebih tahan lama jangan sembur dikulit.

Thursday, February 18, 2010

Term


Term and condition
  •  Please ensure your size first, if no size is given, can ask us to give detailed measurements.
  •  Goods sold are not refundable or exchangeable, with reason not nice, inappropriate and so on except mistakes from our side and severe damage.
  • We will not be responsible for the damage or loss during shipment, we will help to deal with the post if this problem occurs.
  • Color may be a little bit different from the picture,effect from lighting or flash and the impact of computers monitor.
  • Prove of payment is very important and it must be emailed or give details eg reference number and the exact time when a transaction is made and fill up at in the order form.
  • Our shop only accepts payment in Ringgit Malaysia for all products purchased.
  • All price shown not included postage charges unless stated
  • We take no responsibility for damage caused by using our product
  • We also not responsible any damage of product caused by shipping or delivery by the courier company and also the delay of shipment because its beyond our control.

Payment Term

  • We accept various forms of payment modes e.g. COD by hand delivery or self pick up,cash transfer/ bank transfer.
  • We will process your order immediately after the payments is confirmed cleared by our bank and will notify you about the payment confirmation.
Shipping and delivery
  • We usually post our items on the same day if payment is made before 12:00 noon.If Payment is received after 12:00 we will post the next day or within 2 days via Pos Laju.
  • For Tudung if ready stock not available its will take about 3-4 days(RETAIL) to sent out.(Because we need to produce the stock again by our own tailor .Wholesale will take about 1-2 week according to quantity.
  • If the product ordered is out-of-stock, we will contact you immediately to confirm a new order for replacement with your permission or we will refund your money.

******************************************************************************
Syarat Pembelian

  • Sila pastikan saiz anda terlebih dahulu, jika saiz tidak diberikan, boleh meminta kami untuk beri ukuran terperinci.
  • Barang yang dijual tidak boleh dikembalikan atau ditukar, dengan alasan yang tidak bagus, tidak sesuai dan sebagainya kecuali kesilapan dari pihak kami dan kerosakan teruk.
  • Kami tidak akan bertanggungjawab bagi kerosakan atau kehilangan semasa penghantaran, kami akan membantu berurusan dengan pos jika masalah ini berlaku.
  • Warna mungkin sedikit berbeza dari gambar, dari kesan cahaya dan kesan dari monitor komputer.
  • Bukti pembayaran adalah sangat penting dan ia mesti melalui email atau memberi butiran contohnya nombor rujukan dan masa yang tepat apabila transaksi dibuat dan mengisi di dalam borang pesanan.
  • Kedai kami hanya menerima pembayaran dalam Ringgit Malaysia bagi semua produk yang dibeli.
  • Semua harga yang dipaparkan tidak termasuk caj pos kecuali dinyatakan.
  • Kami tidak mengambil tanggungjawab bagi kerosakan yang disebabkan oleh menggunakan produk kami
  • Kami juga tidak bertanggungjawab sebarang kerosakan produk dan kelewatan disebabkan oleh penghantaran oleh syarikat kurier.
Syarat Pembayaran

  • Kami menerima pelbagai bentuk pilihan bayaran. kaedah pembayaran COD by hand atau semasa ambil sendiri dikedai, pemindahan wang tunai / pemindahan bank.
  • Kami akan memproses pesanan anda dengan serta-merta selepas pembayaran disahkan oleh bank kami dan akan memberitahu anda tentang pengesahan pembayaran.
Penghantaran dan pembayaran

  • Kami biasanya mengepos barang-barang kami pada hari yang sama jika bayaran dibuat sebelum pukul 12:00 tghari.Jika bayaran diterima selepas 12:00 tghari kami akan pos keesokkan harinya atau dalam tempoh 2 hari menggunakan Pos laju Malaysia.
  • Order untuk tudung jika ready stock telah Sold out jadi ia memakan masa 3-4 hari (RETAIL) untuk dihantar kerana tudung tersebut akan dijahit semula oleh tukang jahit kami.Borong tudung akan mengambil masa 1-2 minggu bergantung kuantiti order.
  • Jika produk yang dipesan out-of-stock, kami akan menghubungi anda dengan segera untuk mengesahkan tentang pekara tersebut dan  meminta anda menukar barang lain dengan persetujuan anda atau kami pulangkan kembali wang anda.

Perfumes Grade A - Men

Most of the perfumes in 100ml unless we will put remark if that particular perfumes contain is 50ml.


Sms me or email me for the price of Grade A perfumes thank you :)









Perfume Grade A - Women

Most of the perfumes in 100ml unless we will put remark if that particular perfumes contain is 50ml.
Sms me or email me for the price of Grade A perfumes thank you :)
Out of Stock : WA6
*WA6 - 50ml stock only
Sold Out : WA7, WA9, WA10 & WA13

Sold Out : WA17
Sold Out : Wa22,WA24,WA25
Sold Out : Wa26, Wa27,WA31
Sold Out : WA33
Sold Out : WA40

Sold Out : WA45, WA47



Sold Out : WA60














Wednesday, February 17, 2010

Perfumes 1st Grade - Men

For Men
Price RM25 per bottle
included postage

Currently out of Stock item: M3




Currently out of Stock item :M15


Currently out of Stock Item :M19,M22 & M23

Currently out of Stock Item: M25,M28& M30




Currently out of stock : M33 & M36

 


Currently out of stock : M40, M41 & M42








Perfumes 1st Grade - Women

For Women

Price RM25 per bottle
Included postage
Currently Out of Stock item :W4



Currently out of Stock item : W15
Currently out of Stock item: W22 & W23
Currently out of Stock Item : W26,W27 & w30

Currently out of Stock Item: W31,w34,W35 & W36


Currently out of Stock item : W38,W39,W41 & W42

Currently out of Stock Item : W44


Currently out of Stock Item : W51, W53





Currently out Stock Item: W57 & W72







*Pengedar atau agent diperlukan sila hubungi kami harga borong kami amat menarik..



List Kedai yang lain2


- Tudung dan Selendang -


http://www.dehotshop.blogspot.com/
http://www.radiusite.com/

http://www.jelitasara.com/

http://irdinaqistinaboutique.blogspot.com/


http://www.aisyahscarf.com/


http://shawlysa.blogspot.com/


http://www.miazahra-scarf.com/


http://pfscollection.blogspot.com/


http://hijabslover.blogspot.com/


http://butikshanim.blogspot.com/
http://sakurabloom.net/hijab/

http://elorafashion.blogspot.com/
http://siblingscollections.blogspot.com/


http://cheekland.blogspot.com/

http://al-durrah.blogspot.com/

http://www.hijabiscraft.blogspot.com/

http://www.couturepalace.blogspot.com/

http://sakurapinkyonlineshopping.blogspot.com/

http://nongtalhahcollection.blogspot.com/

http://pinqadirshawl.blogspot.com/

http://www.anggunzara.com/

http://www.nhcontemporary.com/

http://www.nurdechanteeq.blogspot.com/

http://comeyscarf.blogspot.com/

http://www.tiarathegorgeous.blogspot.com/

http://www.facebook.com/SweetLadyStyle

http://www.myramanaf.blogspot.com/

http://butikpinklady.blogspot.com/

http://www.hsweetcornerh.blogspot.com/

http://butique4u.blogspot.com/

http://lizzscarf.com/

http://fabulouzshawl.blogspot.com/

http://the-shopalista.blogspot.com/

http://mylovestarboutique.blogspot.com/

http://lilystylecovered.blogspot.com/

http://1stniaga.blogspot.com/

http://alastubuh.blogspot.com/

http://lizzscarf.com/

http://nhaisboutique.blogspot.com/

http://nunucollections.blogspot.com/

http://aurashawls.blogspot.com/

http://beaullana.blogspot.com/

http://letopkeypad.blogspot.com/



- Make up untuk Pengantin -



http://makeupbyasmaaleeya.blogspot.com/

http://www.cakphotography.net/


- Handmade Items -



http://beautynthebeads.blogspot.com/

http://izacollections.blogspot.com/

http://sayafarisya.blogspot.com/




- Branded item; handbags, watches, etc -



http://begcanteq2.blogspot.com/

http://ezloveycraft.blogspot.com/

http://princessvictoriastylo.blogspot.com/

http://sapphireministore.blogspot.com/

http://secretbargains.blogspot.com/



- Cupcakess Shop/Chocolate -



http://sugarchocs.blogspot.com/

http://czumafoodhouse.blogspot.com/

http://delichochouse.blogspot.com/






- Baju-baju! -



http://songketmoden.com/

http://acikadik.blogspot.com/

http://rosesview.blogspot.com/

http://thepinkpuffers.blogspot.com/

http://www.facebook.com/mybajurenang

http://sarahatacollection.blogspot.com/

http://kedai-kain-murah.blogspot.com/

http://www.padieka.com/

http://urlovelywardrobe.blogspot.com/

http://yukionline.blogspot.com/

http://hotmamahomebiz.blogspot.com/

http://deliciouscollection.blogspot.com/

http://www.elshaihtisham.blogspot.com/

http://hana-pre-loved.blogspot.com/

http://almaridillenia.blogspot.com/

http://www.cadarchantek.blogspot.com/



- Perfumes-



http://jajawafiplasa.blogspot.com/

http://shoppersfairyland.blogspot.com/



- nak kurus? Herbal Life & Kesihatan -


http://siykurus.blogspot.com/

http://aliaoutlet.blogspot.com/
http://ismiasmani.blogspot.com/

- kisah hidup mereka -




http://www.honeylalala.blogspot.com/

http://www.tintahatiann.blogspot.com/

http://embunmenitis-yaya.blogspot.com/

http://tayunkbunga.blogspot.com/

http://mizaien.blogspot.com/

http://misilala.blogspot.com/

http://www.kekaldalamhati.blogspot.com/

http://www.magnifiquehusna.blogspot.com/

http://www.mieja4eva.blogspot.com/

http://www.matasepetitudia.blogspot.com/

http://aziatulnadia.blogspot.com/

http://yanayunajustsay.blogspot.com/

http://nuruldya13.blogspot.com/

http://natradiary.blogspot.com/

http://www.udesbade.blogspot.com/

http://missarryworld.blogspot.com/

http://imlivetodie.blogspot.com/

http://idajembali.blogspot.com/

http://shaifahierasukor.blogspot.com/

http://johorian-mia.blogspot.com/

http://atikahnahrowi.blogspot.com/

http://shakirahharun.blogspot.com/

http://zieypink.blogspot.com/

http://www.fizandanfamili.blogspot.com/

http://www.hanafzuan.blogspot.com/

http://bilajajaberkatakata.blogspot.com/

http://www.nasyreenghani.blogspot.com/

http://diaryainkaryabeliau.blogspot.com/

http://wanjunsmile.blogspot.com/

http://ariayana-ariayana.blogspot.com/

http://kumencarikonklusi.blogspot.com/

http://apekehemate.blogspot.com/

http://tihazainal.blogspot.com/

http://www.astanadianieezar.blogspot.com/

http://mybeautif00life.blogspot.com/

http://miasura.blogspot.com/

http://bilehatiberbicara.blogspot.com/

http://sarahata.blogspot.com/

http://eddlyna-lovebuckets.blogspot.com/

http://deyna83.blogspot.com/
http://purpliciousme.blogspot.com/

http://nuansapengemis.blogspot.com/

http://www.avicennaxan.blogspot.com/

http://mia-norash.blogspot.com/

http://mia-norash.blogspot.com/

http://darleenramli.blogspot.com/

http://www.husdee92.blogspot.com/

http://dynazdilladiary.blogspot.com/

http://forevermore-mizsakma.blogspot.com/

http://www.namakuyati.blogspot.com/

http://t-kazamzam.blogspot.com/

http://lanazura.blogspot.com/

http://syadiyahhannah.blogspot.com/
http://cikepal06.blogspot.com

http://www.eightdesignsboutique.com/



- Bride 2 Bee -





http://eza-thedreamer.blogspot.com/




http://tqahmisdar.blogspot.com/




http://nedhenna.blogspot.com/






- Tangan Kreatif -



http://izyanadiah.blogspot.com/








About Dehotshop

Welcome to our new website!  Previously addressed http://www.dehotshop.wordpress.com/ and now we have owned a website http://www.dehotshop.com/ to able u to surf our site much faster.  We perform business or shop online which was founded in 2008.   Again, although still very new in this field, we promising the best service for you and hope you could surf our online store easily. Don't feel hesitate of spending online with us since we carry out honest and trust business.  No hidden cost or anything that could lead to your frustration while dealing with us.  We are registered with SSM bearing registration number 001691956-K. Hope you could spare your leisure time and do online shopping with us without any doubt.

We provided woman cloths and stuff such as Baju Kurung , Baju Muslimah, Jubah , Maxi Dress , Kaftan ,Kebaya , Blouse ,Legging , Cardigan , Handbags ,Perfumes and Beauty Product  all online. Everything on your fingertips...save your parking , save your petrol and save your time.


Happy Shopping online.........

How to Order

*Perhatian untuk segala pertanyaan stock sila klik di stock enquiry button untuk pertanyaan stock...


CARA UNTUK BUAT PEMBELIAN


  • Beritahu saya kod barang yang dikehendaki.Jangan buat pembayaran dulu sebelum saya check status barang.


  • Saya akan check sama ada barang tu masih ada stock atau tidak dan saya akan inform status barang kepada anda melalui email atau SMS dengan segera.


  • Setelah confirmed barang yang hendak dibeli ada stock, anda dikehendaki buat pembayaran ke akaun seperti di bawah:-

    *MAYBANK - 512679311070 (Devo Lady Trading) atau

    *CIMB BANK- 12840000140051(Darwisy Enterprise)

  • dan inform kepada saya tentang pembayaran tersebut dan saya akan confirmkan pembayaran anda dan kemudian SILA ISI ORDER FORM yang disediakan diwebsite saya ini bagi mengelakkan kekeliruan dan tiada kesilapan yang berlaku dan memudahkan saya untuk menghantar barang anda.


  • Kalau untuk pertanyaan sila klik di contact link diatas.


  • Bagi kepada sesiapa yang membuat pembayaran melalui bank lain terutama transaksi dibuat selepas pukul 12 tengahari kecuali maybank saya harus memastikan bayaran yang ada buat sudah pasti masuk ke akaun saya dan baru saya akan buat penghantaran.


  • SEHARI ATAU PALING LEWAT 2 HARI SELEPAS PEMBAYARAN DIBUAT SAYA AKAN PROCEED DENGAN PENGHANTARAN BY POS LAJU.


  • Bayaran yang dibuat selepas pukul 5 petang akan dianggap transaksi untuk keesokan hari harap maklum.
  • Jika ada balance saya akan transfer semula ke akaun anda atau kami akan selit balance duit kedalam parcel anda.