Wednesday, February 17, 2010

How to Order

*Perhatian untuk segala pertanyaan stock sila klik di stock enquiry button untuk pertanyaan stock...


CARA UNTUK BUAT PEMBELIAN


  • Beritahu saya kod barang yang dikehendaki.Jangan buat pembayaran dulu sebelum saya check status barang.


  • Saya akan check sama ada barang tu masih ada stock atau tidak dan saya akan inform status barang kepada anda melalui email atau SMS dengan segera.


  • Setelah confirmed barang yang hendak dibeli ada stock, anda dikehendaki buat pembayaran ke akaun seperti di bawah:-

    *MAYBANK - 512679311070 (Devo Lady Trading) atau

    *CIMB BANK- 12840000140051(Darwisy Enterprise)

  • dan inform kepada saya tentang pembayaran tersebut dan saya akan confirmkan pembayaran anda dan kemudian SILA ISI ORDER FORM yang disediakan diwebsite saya ini bagi mengelakkan kekeliruan dan tiada kesilapan yang berlaku dan memudahkan saya untuk menghantar barang anda.


  • Kalau untuk pertanyaan sila klik di contact link diatas.


  • Bagi kepada sesiapa yang membuat pembayaran melalui bank lain terutama transaksi dibuat selepas pukul 12 tengahari kecuali maybank saya harus memastikan bayaran yang ada buat sudah pasti masuk ke akaun saya dan baru saya akan buat penghantaran.


  • SEHARI ATAU PALING LEWAT 2 HARI SELEPAS PEMBAYARAN DIBUAT SAYA AKAN PROCEED DENGAN PENGHANTARAN BY POS LAJU.


  • Bayaran yang dibuat selepas pukul 5 petang akan dianggap transaksi untuk keesokan hari harap maklum.
  • Jika ada balance saya akan transfer semula ke akaun anda atau kami akan selit balance duit kedalam parcel anda.

70 comments:

shuhaila said...

BOLEH SAYA BAYAR MENGGUNAKAN KREDIT CARD?

iela@favorich.com.my

Sally said...

6071(A) - warna biru and cream
6071(B) - warna cream.

still ada stock x...kalau ada nak all 3..

salina@epasa.com.my / FB: Salina ahmad Jais

MJ said...

salam..
nak tanye..

6071(A)-black colour
ada stok ke?

my fb: murni jamaludin

tq..

nuruel said...

stock 309 warna brown ad lg x??

summerville boutique said...

hi,

stock 1298-2 pink
stock 991 cream and grey

ada lagi tak?
btw ada account cimb tak?

ayeemi hamasaki said...

stock 6081 - purple ada lagi tak?

Hayati said...

sorry to all yg comment yg sy tak jawab..kekadang tak perasan ada comment..apa leh email me je kay...

RiNa SaBriNa said...

c0de: 081(A)-Blue
size:free size
RM38

ade st0ck lg..nak 0der
inf0rm me plizz.
012-2737217(sue)

siti zarina said...

saya nak check stock utk 886 - purple
ada lagi tak?

Norfauziah said...

Code: 991 Black ada lg?
sy keja kt KLCC, blh hantar trus?
payment saya bank in skrg bila ada stok.

TQ
gee
0136414300

lie5870 said...

886-3 black ada stock lg x?

012-5416354 faizah

LATIFAH said...

asslm, sy bminat dgn long cardigan, grey.
msh ada stok?



aida
019-6006880

LATIFAH said...

sy jg bminat dgn maxi
886 (grey) dan 887-3 (brown)

[ d.I.L.L.a ] said...

salam...maxi 887-3 (brown) ad lg x stock???

dilla
0199356683
tikusgambang@gmail.com

ina said...

slm, sy bminat dgn long cardigan, hitam.
msh ada stok?



dalina
0123332354

nur said...

saya berminat dgn edgy sleeve coklat (code 6081), skirt (code 022 classic) black & skirt code 123 black

Hayati said...

sorry to all..kepada sesiapa yg berminat tentang produk kami sila hantar pertanyaan anda ke stock enquiry..sekian terima kasih..

Hayati said...

Minta maaf kekadang comment kat sini sy tak perasan..
atau anda boleh sms terus ke 0126700985 or 0172987330

tq...

VogueDaVass said...

hi...saya minat baju kurung kaler biru,merah n itam tuh--->>sms saya BKMO4...awak ade kedai?saya cerewet bab kain, saya nk sentuh dulu kain tuh...camne...tolong email kat:sufloeds@yahoo.com

Kyla_mae said...

smua harga perfume nak tgk kat mna?
sya bminat dgn perfume

Hayati said...

to all untuk segala pertanyaan sila click di stock enquiry....tq

she said...

BKC brown de lg,x??
camne dengan penghantaran ke swk??

ayda8902 said...

still ada stock x item code 6892 fashion june 2...warna purple or pink..klu ada sy nak salah 1 warna tu..

mohd suhairi said...

code U8009B - Black Still ada tak?

sar said...

saya berminat u8015-dark grey
please respond me asap macix_hara@yahoo.com

d i D a_LittLeBaby said...

ni masih ada stok ke? nak order bleh?

CODE: JUBAH DAHLIA GREY SIZE XL - 1
MAXI SABRINA ORANGE SIZE L - 1
BLOUSE CEMPAKA BLUE SIZE XL - 1

Ayuni said...

salam..

CODE : 5016 (B)
COLOUR : WHITE RED

ada stok x?

wapunyerstoli said...

salam..na tnye..kebaya chiffon warne hijau ade stock..?

silah said...

slm,,jubah umairai II,,color dark brown jnis chiffon ad ag kew??

p/s:silah_beez@yahoo.com

My JourNeY said...

Salam..saya nak order code 018-purple msih ada stock x

[e]!r[a]n![e]s said...
This comment has been removed by the author.
[e]!r[a]n![e]s said...

saya nak order
Code : 1811 - black
Code : 8021 -light brownade stock lagi x ?

La Dolce Aziera said...
This comment has been removed by the author.
La Dolce Aziera said...

Code :2500 ( grey )
Material : Lycra

email: noraziraarrffin@yahoo.com
hp no: 0133793758

Nationwide2 said...

Saya nk tnya Code : 17206 (a) Khakis masih ada lagi x?? size paling kecil...tlong email atau sms saya jika ada...email saya:awekmelayu@yahoo.com atau sms 0173714898-aziera-

Terima kasih.

ainsolehah said...

ello..nk tye..lycra blouse..code:2121..blouse black..adew agy x??plesss...informed me as soon as possble..its 4 my bezday..ney email...aincun_cameron@yahoo.com...my fb:ain solehah...my fon no:013-4850608.pling snng..u jz mcj i k..tenkz..

ainsolehah said...

inform me quickly...pleasee,,,

erine said...

salam, nak tnye blouse >

Code: Blouse Qalisha (Included Belt) kaler biru

bust - 35" muat x ?

plz pm sy die fb : eerinee shahierah / sms : 016-5513374(erine)

TQ..

sha said...

salam..nk tnye utk Maxi hoodie Armani Grey..ad lagi x.?

HuSnA said...

Maxi Hoodie Dresses
Code: Maxi Hoodie Nadia dark blue ade lagi x???

hunybie said...

as-salam,Code 2686 turqoise tu ada stok tak??klo ada nak order

zyanfara said...

hye..
na tanya, untuk LYCRA MAXI HOODIE CODE 17866 RED & CHIFFON SLEEVE BLOUSE CODE 628 WHITE, still ade stok lagi ke?
-zyanfara@gmail.com.my-

sabiiyah BlackHeat said...

yes i would like to know the price in us dollars please and how to order in english? thank you so much ;)

amira halim said...

hai...nak tnya untuk Maxi 2 in 1 (Maxi dress + Maxi Cardigan)
Code : Maxi 2 in 1 Stella BLACK,
still ade stok lagi ke...? email...miera91halim@gmail.com...my fb:amira halim...my fon no:013-5179406...pling snng..u jz mcj i k..tenkz..

Dayangku Jasmine said...

Skirt Najwa black maseh ada stock tak?
jazzmine85@yahoo.com
faceook : Dayangku Jasmine

Hayati said...

SEGALA PERTANYAAN STOCK atau SEBARANG PERTANYAAN SILA KLIK BUTTON STOCK INQUIRY DIATAS

TQ

IaMataMiow said...

Maxi Camelia
dark green ada lagi tak??
saiz apa yang ada
0142520677

EncikBoss@ said...

maxi tirana green ada lagi tak. saiz apa yang ada? 0129044470

Unknown said...

maxi fara polkadot dark brown still available?

email : musang_9@yahoo.com

amilinsurf said...
This comment has been removed by the author.
amilinsurf said...

Code : Jubah Qurratu colour pink purple still available lagi tak ? especially the 2XL one ... kalau XL,agak2 besar tak jubah tu ?

014-5051277

jumah munirah said...

hey,sya nak legging
code:6038
colour:grey and black
my number:0176846693

Siti Mas said...

HAI ,SY NK TYE KLAU (Maxi Zehra)- SWEET GREEN. ADE LGI X??

uniarmani.masnah@gmail.com
017-2525609

S said...

Salam sis,
Maxi Zehra - warna green dan grey masih ada lagi tak?
Kalau boleh hantar pos ke singapura, berapa harga pos (harga baju termasuk)?
Boleh email saya: sarina.sapari@gmail.com
-sarina-

hirnie haslinda said...

sis,
saya nk order skirt hafisya color dark maroon.

email saya : hirnie83@gmail.com

Liza Karim said...

maxi ombak kasih red dark ada lagik tak

YaTie IzaTie said...

Peplum Safura warna turqoise size s ade stock x?
email sy: noryatim@jkr.gov.my

FaTiN said...

Assalamualaikum,

Peplum labuh light green size L ada stock tak?
saya nak order 1 set skali dengan skirt labuh kalau boleh...

email saya: fatinzafirah.bt.affandi@gmail.com

wanie said...

Assalamualaikum,

Peplum sweet red size L & maxi chiffon sarimah grey size L ada stock lagi tak?

email saya: bebehh82@gmail.com

nurul rofli husna ramli said...

Assalamulaikum

Peplum Neelofa II Turqoise small size ada x?

Husna (nurofhusna@gmail.com)

Mimi Atyra said...

Salam sis saya nak tanya dress maxi lycra, code maxi taheera blue color ada lagi tak stok? Hmm boleh saya tahu measurement bagi size s?

Email: mimiatyra@yahoo.com

nurul rofli husna ramli said...

salam sis,

Dess maxi lycra, code maxi thaeera soft purple size s ad stok x...?

email: nurofhusna@gmail.com

hafizah said...

salam,
code: maxi qaleesha khakis ( brown )
saiz 2
ada lagi ke?

fizah
0133392981

Adibah Kamar said...

salam sis. sy ada order. dan dah bank in. tp xde response dr pihak anda. hope dpt selesaikan segera

Anna Zulfikri said...

Salam. Maxi flower cream ada lagi tak stok ?

Email : anna_zhm540@yahoo.com

create your designs said...
This comment has been removed by the author.
secret life said...

assalamualaikum,

saya nk order kemeja labuh button peach pink, pinafore skirt chiffon black dan blouse polkadot lisa pink. 0194219382

Baneen Salim said...

Hello
I would like to purchase Kurug Lace Shirt (top) + Lycra (skirt)
Code: Joey Brackets Ribbon Shirt and Skirt in PURPLE color, Please reply and tell me if it is in stock to my email foadalgazali@gmail.com
Thank you

Miza Harun said...

salam sis,
maxi nina red ada stok x?40inch tu klw breast ukur lilit 40 muat x? feedback at arilurveza2805@gmail.com.TQ

Sya Nia said...



Assalamualaikum...sis, Maxi Jubah Soft Denim ada saiz 46 @ 48 ?

Code: Maxi Jubah Fitrah
Material: Soft Denim
RM89- Semenanjung
RM95- Sabah Sarawak
FREE POS LAJU
Ukuran +- 1-2inch

~ Size 46 - Bahu 16.5 inch, Dada 46-48inch , Labuh (dari Bahu) 140cm
~ Size 48 - Bahu 17 inch, Dada 48-50inch , Labuh (dari Bahu) 140cm

TQ.

Post a Comment