Thursday, March 4, 2010

Order Form


1.     Tolong jangan isi order form jika anda belum buat sebarang pembayaran guna stock enquiry form untuk pertanyaan.
2.     Sila pastikan anda tekan link continue untuk memastikan order form anda telah dihantar.


Term and Condition/Syarat Pembelian

1. Sila Pastikan Size terlebih dahulu,  jika tiada ukuran diberikan, boleh minta pihak kami untuk beri ukuran dengan terperinci.


2. Barang yang dijual tidak boleh dikembalikan atau ditukar, dengan alasan tidak cantik, tidak sesuai dan sebagainya kecuali kesilapan dari pihak kami dan kerosakan yang teruk.

3. Pihak kami tidak akan bertanggung jawab dengan kerosakan atau kehilangan semasa penghantaran, Kami akan membantu berurusan dengan pos sekiranya masalah ini terjadi.

4. Warna mungkin agak sedikit berbeza dari gambar, kesan komputer.

6.Bukti Pembayaran adalah sangat penting dan ia hendaklah diemelkan atau beri detail spt reference number dan masa sebenar waktu transaksi dibuat diorder form dibawah.

7.Order untuk tudung jika ready stock telah Sold out jadi ia memakan masa 3-4 hari (RETAIL) untuk dihantar kerana tudung tersebut akan dijahit semula oleh tukang jahit kami.Borong tudung akan mengambil masa 1-2 minggu bergantung kuantiti order.

Untuk lebih detail tentang TERMA & SYARAT sila klik sini .

*********************************************************************************


Name:
Email Address:
Tel No :
Postage Address/Alamat Penghantaran(sila pastikan alamat anda lengkap) :
Please list your order here : *please provide code,color and quantity.Senaraikan order anda Disini spt Kod Baju,kuantiti dan color:
Payment method/Cara Bayaran: Maybank2u
CIMB
Bank Islam
Transfered from others bank/Bank Lain-Lain
If you make payment from others bank please stated/Jika bayaran dibuat dari bank lain sila nyatakan:
Please provide your payment detail e.i date,Time,Amount and ref no (if available)/Sila beri bukti pembayaran disini spt tarikh dan masa waktu transaksi dibuat,no rujukan dan jumlah yang dibayar:

*Please take note payment detail is very important in order to confirmed your payment by dehotshop.Incomplete detail payment will cause late delivery of your purchased and please inform us about your payment.
Sila ambil perhatian bukti pembayaran adalah amat penting sila simpan bukti pembayaran untuk disahkan oleh pihak dehotshop.Bukti pembayaran yang tidak lengkap akan melambatkan proses penghantaran dan sila beritahu pihak kami tentang bayaran anda.

This online form was provided by Freedback.

23 comments:

sapitque said...

Salam.. Stock utk perfume grade A kod M10 polo sport ada lagi tak?
sapitque@gmail.com

♥ Syikin_My ♥ said...

Salam...masih ada lagi tak stock utk :~
1)BKM Farina Black - Saiz 40
2) BKM Safrina Blue - Saiz 40 dan
3) Blouse Hoodie 04 Soft Pink

www.ckmyshop2u.blogspot.com

lea said...

Hi Jubah code 5586 and qursiah blue size L Ada stock lagi?

Cik Ogy said...

MAXI 2076 GREY ADE LG X?

http://ogysany.blogspot.com/

chean ~ lonneke said...

Evolution
Code: 3096 RED
RM 65

still available?

nurkhairulnisa said...

salam.. saya nisa dari cheras.. dah buat payment for kurung lycra hatirah dan blouse waka button tru cimb & dah hantar order form...tp tak dapat feedback lagi dari ur blog... kalau dah hantar item nanti, email tracking no ye... TQVM...

melepet79@yahoo.com

Hayati said...

SALAM TO CUSTOMER...kami tak dapat jawab komen di blog segala pertanyaan sila klik button pertanyaanstock diatas.....

TQ

Mohd Firdaus said...

Slm,sy dah buat pmbayaran dan isi form

Tengku Puteri said...

salam...sy dah buat payment dan dah isi form..kat fb pun sy ada hntr mesej..mohon respon ye...

fara tajuddin said...

Tengku puteri : dpt da ke bju?

Siti Nor Rasyidah Hassan said...

sy dah buat payment

Hamba Allah.. said...

sy dh bt payment.

Nawwar said...

Saya dh buat pembayaran melalui cimb utk maxi qaseh blue

azie said...

Saya dah buat byran utk Maxi Cotton Paisley Bubble White - Nor Azian

yayah rusly said...

SALAM, DAH BUAT PAYMENT TP DAPAT ERROR MASA SUBMT FORM AND TAK BOLEH NK PROCEED.

ORDER MAXI FLOWER YELLOW. PLEASE CHECK PAYMENT REF NO 90470096. NEED SWIFT RESPONSE FROM YOU.

THANK YOU.

peace of cake said...

Maxi Umi 2 Tone dengan Maxi Chiffon Alia ada stock lagi x?

Zurim Miyut said...

salam.. saya zurimah dari sarikei.. dah buat payment for turquoise stripped button jubah tru cimb & dah hantar order form dr jumaat (16/05/2014) lg...tp tak dapat feedback lagi n the tracking no.... kalau dah hantar item nanti, email tracking no ye... TQVM...

mama apis said...

Salam saye dah buat payment maybank dan dah isi borang,mcm mane saye nak tahu borang saye dah pihak sis terima kah belum,tq

Nurhidayah Mohd Shabri said...

Saya dah buat payment.. tapi kenapa whatsapp tak boleh

Nurhidayah Mohd Shabri said...

Saya dah buat payment.. tapi kenapa whatsapp tak boleh

Nurhidayah Mohd Shabri said...

Saya dah buat payment.. tapi kenapa whatsapp tak boleh

saffia hamid said...

Salam...songket tu ade gi x

saffia hamid said...

Salam...songket tu ade gi x

Post a Comment